Home- Cattery Furry Heaven

Samen met onze 13 Noortjes en 2 huis-, tuin- en keukenpoezen wonen wij in Dordrecht.

Ik ben altijd al een katten gek geweest, maar toen ik met het Noorse boskattenras in aanraking kwam, smolt mijn hart helemaal. Nog nooit heb ik zulke lieve, mooie, aanhankelijke, grappige en ondeugende katten meegemaakt. Iedere keer weer als je thuis komt, komt iedereen je even begroeten met een knuffel of een miauw, of gewoon even kijken van “O ben je er weer?”

Het “Noorse-boskatten-virus” wat onder Norenpersoneel bekend is, is ook hier toegeslagen na mijn eerste Noor Veyron, waarna zijn zusje Chevelle volgde en later Louis, Bertje en Rocky. Op 21 maart 2011 is Chevelle’s eerste nestje geboren en alle boefjes hebben een gouden mandje gevonden. Eén poesje, Ruby, is hier bij haar moeder gebleven. Van Chevelle’s tweede nestje wat 22 januari geboren is, zijn 2 dames hier in de cattery gebleven, Zinnia en Leilani. Bert is de trotse papa van het tweetal. Van het laatste nest van Chevelle en Bert zijn beide kittens gebleven, Oscar & Emmy. Hopelijk mag Oscar t.z.t. het spreekwoordelijke stokje van zijn vader over gaan nemen.

Alle katten hebben het hele huis tot hun beschikking, ook de katers. Iedere kat die hier gecastreerd of gesteriliseerd wordt om wat voor reden dan ook, blijft gewoon gezellig bij ons de rest van hun leven. Wij herplaatsen in principe niet, tenzij in het belang van de kat. Heel af en toe wordt er hier een nestje geboren, waarvan wij dan met volle teugen van genieten. Het fokken is absoluut geen moeten, wij laten de natuur hun beloop en betekent dat geen nest, dan heeft dat zo moeten zijn.

Op deze website willen wij U graag kennis laten maken met onze katten. U kunt ons ook op Instagram volgen.

Veel kijkplezier op deze site!

Dionne & Ronald