Een hoop werk…

Het was alweer veel te lang geleden, maar door omstandigheden hebben we nu pas weer onze website bij kunnen werken.

De informatie pagina is uitgebreid met de pagina Column Louis, waar u de column’s kan vinden die in het magazine “Onze Raskatten” verschijnen van onze Louis. Ook kunt u een stukje vinden over de film “Tonio“, een heel bijzonder project waaraan wij met Bert en Zinnia mee hebben mogen werken.

En dan het allerleukste nieuws: We verwachten weer babies!!! Trotse toekomstige papa en mama zijn onze Oscar en Megan. We kijken heel erg uit naar deze kittens, houdt u onze Instagram account in de gaten voor de laatste nieuwtjes en leuke foto’s en filmpjes.

Hoe trots kun je als fokkers zijn : 3 x Best in Show en Bert zelfs Best of Best!  v.l.n.r. WCh Deyley’s Roberto Cavalli, zijn kleindochter Furry Heaven’s Estrella en zijn zoon GIC Furry Heaven’s Oscar (de toekomstige vader van de kittens) met dank aan Marja van cattery Armoracia voor het showen van Estrella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *