Catterybeleid

Met heel veel liefde voor dit prachtige natuurras doen wij onze best om zo verantwoord mogelijk te fokken. Dat wil zeggen dat wij al onze fokdieren testen op Fiv, Felv, GSD IV, HCM, PKD, CIN, PKdef en PRA. Ook laten we voor de eventuele verparing tussen de ouderdieren de bloedgroep bepalen.

Gezondheid en karakter staan bij ons hoog in het vaandel, als wel de rasstandaard. Alle testresultaten en stambomen van de ouderdieren zijn ter inzage beschikbaar.

Kittens worden niet verkocht via het internet, e-mail of telefoon. Wanneer de kittens 4-5 weken oud zijn, kunt u een afspraak maken om ze vrijblijvend te bezichtigen. Houdt u alstublieft rekening met het maken van een afspraak dat u niet nog een cattery bezoekt op dezelfde dag, dit in verband met het overdragen van eventuele bacterieën/infecties.

Is er een klik met u en het kitten en heeft u besloten dat u het nieuwe personeel van het kitten wilt worden, vragen wij een aanbetaling. Mocht u naderhand van de koop afzien, wordt de aanbetaling niet terug betaald. Mocht de koop, om wat voor reden dan ook, niet doorgaan vanuit onze kant, krijgt u uiteraard uw aanbetaling terug. Van de nieuwe baasjes verwachten wij dat zij minimaal 1 keer op visite komen. De kittens brengen wij persoonlijk naar hun nieuwe paleisjes toe.

Onze kittens geven wij 14-15 weken lang alle mogelijke liefde en zorg en proberen ze daarbij ook een goede opvoeding te geven, om ze tot lieve, sociale katten uit te kunnen laten groeien.

Noren houden er niet van om alleen te zijn, dus een soortgenoot, dit hoeft niet perse ook een Noor te zijn, is een vereiste. Een afgesloten tuin of ren zou ideaal zijn, maar is niet noodzakelijk. Aangezien Noren niet het gevaar van het verkeer inzien, verkopen wij niet aan mensen die hun katten buiten los laten. Wel kan een Noor geleerd worden om aan een tuigje te lopen. Ook is het belangrijk dat ze voldoende leef- en speelruimte hebben.

Wanneer de kittens 14-15 weken zijn, zullen ze moeders verlaten met de volgende bagage:

  • Europees paspoort
  • NLKV stamboom
  • Koopcontract
  • Kitten pakket met voeding die ze gewend zijn en allerlei leuke speeltjes

De kittens zullen meerdere malen ontwormd worden, 2 maal ingeënt en gechipt.

Voor vragen kunt U altijd contact opnemen via info@furryheaven.nl of bellen naar 06-29033829. Mocht u geen gehoor krijgen, kunt u de voicemail inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.