C Fire Dance Chevelle

214Ch. Fire Dance Chevelle

Geboren: 22 april 2009
Vader: Undercover vom Trollberg
Moeder: Ragnarok’s Celine
Kleur: Zwart wit

bekijk hier haar stamboom

* HCM normaal – PKD/CIN negatief (Augustus 2012 + April 2015 + September 2017)
* GSD IV negatief (September 2012)
* PKdef + PRA normaal (Oktober 2013)

Dit is ons mooie zwart witte meisje, het zusje van Veyron. Ik ben op haar gevallen door de grappige tekening op haar neus en het ondeugende kopje dat ze had toen ze klein was. Chevelle is een echt dametje dat alleen aandacht komt vragen wanneer het haar uitkomt, maar ze is wel heel erg lief en er zit geen kwaad in. Het liefst ligt ze de hele dag op haar rug lekker te relaxen, dat schijnt ze van haar oma te hebben.

21 Maart 2011 heeft Chevelle haar eerste nestje gehad, een prachtig 6-tal van 3 katertjes en 3 poesjes. Tijdens haar zwangerschap en na haar bevalling is ze alleen maar aanhankelijker geworden en komt ze me iedere ochtend wakker maken met de rest, wat een echt ritueel geworden is in de loop der tijd. Iedereen komt ons om de beurt op zijn of haar manier goedemorgen wensen.

Ondertussen heeft ze bijna 2 jaar later op 22 januari 2013 haar tweede nestje bosbengels ter wereld gebracht en ook toen heeft ze weer laten zien wat een geboren moeder ze is.

Op 26 september 2016 heeft ze via keizersnede haar derde en laatste nestje gekregen. Tijdens deze operatie is ze direct gesteriliseerd en ze mag dan ook deze twee bengels voor de rest van hun leven bij haar houden. Hopelijk kan ze hierna als haar dochters kittens krijgen, meehelpen met de opvoeding als oma zijnde.

Chevelle haar showresultaten vindt u hier