WC Deyley’s Roberto Cavalli

dsc_0110Wereld Ch. Deyley’s Roberto Cavalli

Geboren: 23 september 2009
Vader: Gr. Int. Ch. van de Damychris Jericho
Moeder: Binky Toys Bente
Kleur: Creme tabby mackerel met wit

bekijk hier zijn stamboom

* HCM normaal – PKD/CIN negatief (Augustus 2012 + April 2015 +    Februari 2016 + September 2017)
* GSD IV negatief (Oktober 2012)
* PKdef + PRA normaal (Oktober 2013)

Bert is onze mooie lieve knuffelkont. Hij is een echte allemansvriend en mensen die op visite komen moeten meteen even geïnspecteerd worden. En als hij je eenmaal kent, mag je je voorbereiden op een flinke zoenbeurt als hij bij je op schoot zit.

Hij kan heerlijk ravotten samen met zijn broer en Rocky, dan moet echt iedere andere kat uit de weg want die wordt gewoon onder de voet gelopen. Maar zijn lievelingsbezigheid is toch wel knuffelen en dan lekker luid knorrend samen televisie kijken.

Bert is de trotse papa van het tweede nestje, thema Bloemen,het derde nestje, thema Moviestars en zijn laatste nestje, thema Pokémon. Zijn heerlijke knuffelgenen geeft hij gelukkig goed aan zijn kinderen door. Bert is in 2018 gecastreerd en mag nu heerlijk van zijn pensioen op de bank genieten.

Bert zijn showresultaten vindt u hier

 

 

Samen met zijn dochter Zinnia en broer Louis heeft hij ook in de Nederlandse speelfilm “Tonio” gespeeld, en deze was in Nederland in de bioscoop te zien vanaf 13 oktober 2016. Uiteraard zijn wij hier heel trots op.