Frozen Land Heart on Fire

Frozen Land Heart on Fire

Geboren: 15 december 2017
Overleden: 8 oktober 2018
Vader: Ch. Elliot aus dem Trollwald
Moeder: Arashi Sylvanas
Kleur: Blauw tortie met wit

  bekijk hier haar stamboom

“There’s an important difference between giving up and letting go” – Jessica Hatchigan

Nog zo vers, zo pijnlijk, zoveel verdriet en zoveel onmacht…. Afgelopen maandag hebben wij onze allerliefste Heartje moeten laten gaan. Na een hele heftige week, waarin wij en het team van dierenartsen, paraveterinairs en assistentes keihard voor haar geknokt hebben, gaf Heartje zelf aan dat het genoeg was. Hoe moeilijk en pijnlijk het ook is, op dat moment betekent “houden van” ook los laten. We hebben haar voor sectie op laten sturen naar Utrecht en uit de allereerste bevindingen van de patholoog, kwam al direct naar voren dat we niets meer voor haar hadden kunnen doen. Dit gevecht had zij helaas nooit kunnen winnen. Wij hebben haar dus gelukkig verder lijden bespaard en hebben waardig afscheid van ons prinsesje kunnen nemen.

“Lieve Heartje, mooi meisje, lieve knuffeltut… wat is het stil nu in huis nu je er niet meer bent. Iedereen is van slag, ookal hadden ze allemaal allang door dat het helemaal niet goed met je ging. Je vriendinnetjes Eevee en Estrella missen je met het race-uurtje door het huis. Je grote vriend Oscar komt ons troosten, hij mist je ook. Je grote neef Crowley is een stuk minder ondeugend, omdat hij weet hoe verdrietig we zijn dat je er niet meer bent. En papa mist jouw speciale mauwtje, waarmee je hem liet weten hoe blij je was als hij weer thuis was uit zijn werk. Jouw verlies heeft zo’n groot gat hier in huis geslagen…”

We zochten een toekomstig vriendinnetje voor Oscar en een effen blauw met witte poes stond al zo lang op ons verlanglijstje. Met Heart was deze wens uitgekomen. Weliswaar met crème, maar dat zagen wij alleen maar als bonus. Het was een verschrikkelijk lief en knuffelig poesje, wat ook lekker ondeugend kon zijn. En ze was superslim! Ze maakte bijvoorbeeld kastjes en lades open. Ze wordt enorm gemist…

Heart haar showresultaten vindt u hier