GIC & IP Deyley’s Louis Vuitton

Gr. Int. Ch. & Int.Pr. Deyley’s Louis Vuittondsc_9463

Geboren: 23 september 2009
Vader: Gr. Int. Ch. van de Damychris Jericho
Moeder: Binky Toys Bente
Kleur: Rood tabby mackerel met wit

bekijk hier zijn stamboom

* HCM normaal – PKD/CIN negatief (Oktober 2013)
* GSD IV negatief (Oktober 2013)
* PKdef + PRA normaal (Oktober 2013)

Toen Louis nog bij zijn moeder was, was ik al helemaal weg van hem. Wat een kleine ondeugd! Hij plaagde iedereen en keek je dan echt aan met een blik van “Ik weet dat het niet mag, maar ik doe het lekker toch”. Dat ondeugende heeft hij nog steeds maar hij is ook wel verschrikkelijk lief en kan knuffelen als de beste.

Visite is een van de leukste dingen die er is, want dat betekent: aandacht! Op de keurtafel op show gedraagt hij zich ook altijd voorbeeldig. Vaak kunnen de keurmeesters niet eens een fatsoenlijk rapport schrijven aangezien hij maar kopjes blijft geven. Heerlijke vent. We blijven hem ook mee naar show nemen ondanks dat hij gecastreerd is, aangezien hij zo heerlijk rustig is, wat ook heel fijn is voor de andere katten.

Louis is gecastreerd omdat hij teveel last van zijn hormonen kreeg. Hij werd mager en begon te sproeien. Aangezien wij onze katers gewoon in huis bij ons willen hebben, hebben wij ervoor gekozen hem te castreren. Ook omdat we zijn broer Bert al als dekkater hebben, was er geen noodzaak om hem nog langer open te houden.

Louis zijn showresultaten vindt u hier