GIP Fire Dance Veyron

Gr. Int. Pr. Fire Dance Veyronveyron-lijst

Geboren: 22 april 2009
Overleden: 11 augustus 2015
Vader: Undercover vom Trollberg
Moeder: Ragnarok’s Celine
Kleur: Rood wit

Mijn allereerste Noorse Boskat, wauw wat was ik trots! En dat ben ik nog steeds. Lieve Veyron, mijn grote vriend, mijn grote liefde, wat mis je toch verschrikkelijk. Iedereen was gek op je en iedereen had ontzag voor je, behalve je zus(je). Nog geen 7 jaar, veel te kort bij mij geweest en zo snel uit het leven gerukt. Het enige wat we konden doen was je uit je lijden verlossen.

Gelukkig heeft Ronald je ook nog mogen leren kennen zodat hij kon zien waarom jij zo belangrijk voor mij bent en altijd zal blijven. Je foto hangt midden in de woonkamer “A true friend leaves pawprints on your heart” en dat heb je zeker gedaan lieverd… tot ooit.

Helaas hebben we Veyron op 11 augustus 2015 in moeten laten inslapen om hem verder lijden te besparen. Hij had alvleesklierontsteking, welke zijn lichaam niet de baas kon.

Veyron was mijn allereerste Noor, ik vond hem al leuk toen hij pas een paar dagen oud was, vooral door zijn vlekken. Hij was een enorme beer, 11 kilo! Daardoor was hij een hele indrukwekkende verschijning ook op show. Hij kon behoorlijk eigenwijs zijn en kwam, net als zijn zusje Chevelle, alleen aandacht halen wanneer het meneer uitkwam. Maar als hij dan ook kwam knuffelen, ging hij ook helemaal los en moest ik me schrap zetten voor de enorme kopstoten.

Wat wel grappig was, was dat hij als 2 druppels water leek op zijn overgrootvader, Tigressan’s Viking, tot aan het vlekje op zijn achterpoot aan toe.

Zoals de andere noortjes allemaal goedemorgen kwamen zeggen als ik nog op bed lag, zo “zwaaide” Veyron me altijd uit als ik naar m’n werk ging. Zodra hij hoorde dat ik m’n schoenen aan ging doen, kwam hij miauwend aangetrippeld en MOESTEN we nog echt ff flink knuffelen voordat ik de deur uit ging.

Hij wordt echt enorm gemist, maar leeft gelukkig voort hier in zijn zus en haar kinderen, in elk van hen zie ik wel wat terug van mijn mooie knuffelbeer.

Veyron zijn showresultaten vindt u hier.